...:::[69]Team:::...(BINE AI VENIT)
Ne-am mutat pe www.update.dublu.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
...:::[69]Team:::...(BINE AI VENIT) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ...:::[69]TEAM:::...(BINE AI VENIT)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dela_dela la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 48 ani
...:::[69]Team:::...(BINE AI VENIT) / [Love & Sex] / Ce este un orgasm? Moderat de [69]Head-shout, look
Autor
Mesaj Pagini: 1
ceostoy
Administrator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 921
In momentul in care excitarea sexuala ajunge la apogeu marea majoritate a persoanelor pot experimenta un orgasm, un climax sau se termina, asa cum este numit termenul in limbaj uzual. Excitarea se poate produce fie prin masturbare de unul singur, fie prin sarut, masturbare sau act sexual cu o alta persoana.


Excitarea este un proces gradual, o persoana simtind din ce in ce mai multa placere si o crestere a tensiunii sexuale. Aceasta tensiune dispare insa in momentul producerii orgasmului, locul ei fiind luat de un sentiment de placere intensa.
Placerea poate fi atat de mare incat pentru o fractiune de secunda aceea persoana nu poate vedea sau auzi nimic in jurul ei. De asemenea orgasmul poate fi insotit de gemete de placere. Orgasmul propriu zis nu dureaza decat cateva secunde insa placerea de dupa este mult mai lunga.


Un baiat ejaculeaza atunci cand ajunge la orgasm. Sperma, un lichid, alb si vascos iese prin capul penisului. Dupa ejaculare baiatul isi pierde erectia si are nevoie de o pauza. Cand o fata are orgasm, vaginul ei devine foarte umed insa, spre deosebire de baiat, ea poate relua imediat actul sexual. Unele femei pot experimenta orgasme multiple. Absenta orgasmului nu implica neaparat existenta unei probleme. In plus, daca te ingrijorezi prea mult in aceasta privinta devi stresat si implicit diminuezi sansele de a te relaxa suficient de mult pentru a avea orgasm.


_______________________________________




                  [69]ceostoy*<cL>

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la