...:::[69]Team:::...(BINE AI VENIT)
Ne-am mutat pe www.update.dublu.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
...:::[69]Team:::...(BINE AI VENIT) | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ...:::[69]TEAM:::...(BINE AI VENIT)

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pisy_rasfatata pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 55 ani
...:::[69]Team:::...(BINE AI VENIT) / [Love & Sex] / Impotenta Moderat de [69]Head-shout, look
Autor
Mesaj Pagini: 1
ceostoy
Administrator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 921
Un barbat impotent observa mai întâi ca erectiile sale devin din ce în ce mai moi si ca nu mai dureaza la fel de mult. La un moment dat (retineti totusi ca nu toti barbatii devin impotenti), nu mai poate avea erectie deloc.

În multe cazuri impotenta este un efect secundar al unei alte boli sau a unor medicamente luate pentru a trata o alta problema. Diabetul poate cauza impotenta. Ea poate fi cauzata si de medicamentele folosite pentru a trata problemele inimii.

Multi barbati se simt rusinati si nu-si întreaba doctorul despre impotenta. Uneori acestia cred ca perioada sexului a luat sfârsit pentru ei, desi nici nu poate intra în discutie aceasta problema. Întotdeauna consulta-ti doctorul în legatura cu impotenta, mai ales daca iei medicamente.

Mediacamentele au efecte secundare. Uneori, daca te plângi doctorului despre probleme legate de impotenta, el îti poate administra un alt tip de medicament si, astfel, nu vei mai avea probleme cu impotenta.

Prin impotenta întelegem imposibilitatea unui barbat de a avea o erectie. Cauzele impotentei pot fi atât fizice cât si psihice, iar gradul impotentei variaza de la o usoara pierdere a rigiditatii penisului, pâna la lipsa totala de erectii.

Desi impotenta poate aparea la orice vârsta, este mai obisnuita la barbatii în vârsta. Între barbatii aflati la o vârsta de 70 de ani sau mai mare simptomele impotentei sunt asemanatoare.

Precursorul impotentei: pierderea erectiei instantanee.Acesta este chiar mai importanta decât impotenta în sine, deoarece afecteaza orice barbat care ajunge la o anumita vârsta. Din aceasta cauza, dragi cititori, ar fi bine sa fiti foarte atenti.



Te ia pe nepregatite

Barbatii tineri au erectii mereu, deseori chiar atunci când nu se asteapta si uneori în situatii în care un asemenea lucru este jenant.Aceste erectii pot fi cauzate de o serie de stimuli : un factor vizual, cum ar fi vederea unei tinere atragatoare îmbracata într-o fusta scurta; un factor olfactiv, spre exemplu o boare de parfum care îi aminteste tânarului de acea domnisoara atragatoare.

Acest tip de erectie se numeste erectie psihogena, adica este stimulata de ceva care determina creierul sa elibereze hormoni, cauzatorii erectiei.



La o anumita vârsta — de obicei între sfârsitul anilor 40 si începutul anilor 60 — barbatul îsi pierde abilitatea de a avea o erectie psihogena. Aceasta nu se întâmpla deodata; începe prin rarirea erectiilor psihogene,barbatul putând chiar sa nu observe acest lucru.

Dar, în cele din urma, diminuarea acestora devine evidenta si, la un moment dat, erectiile psihogene înceteaza cu desavârsire.

Acest lucru poate fi un precursor al impotentei, dar nu este un semn al impotentei deoarece barbatul în cauza poate înca avea erectii. Tot ceea ce se schimba este ca barbatul are nevoie de stimuli fizici asupra penisului pentru a avea o erectie. Aceasta înseamna ca va trebui sa-si foloseasca propriile mâini pentru ca penisul sa devina erect (acest lucru poate fi facut si de partenera, fie cu mâinile, fie cu gura).

Se duce vestea

Pierderea erectiilor psihogene n-ar fi o problema prea mare daca te-ai putea astepta la ea, la fel cum se asteapta femeile la menopauza. Surprinzator, cel putin pentru noi, este ca multi oameni nu stiu ca aceasta este o parte din procesul natural de îmbatrânire. Aceasta necunostinta este adevarata problema.


_______________________________________




                  [69]ceostoy*<cL>

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la